Tutak Kaymakamı Erkan Adıbelli, ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tutak Kaymakamı Erkan Adıbelli, ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
25 Eki 2023 / Çar 16:53
/ 9 Kez Okundu
| |

Tutak Kaymakamı Erkan Adıbelli, ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Adıbelli, esnaf, okul ve gençlik merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ağrı’nın Tutak ilçesinde Kaymakam Erkan Adıbelli, ilçede bulunan esnaf, okul ve gençlik merkezini ziyaret etti. Adıbelli, ziyaretlerinde vatandaşlarla, öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi.
Adıbelli’nin ilk durağı ilçe merkezindeki esnaflar oldu. Esnaf ziyaretleri kapsamında iş yerlerine girerek hayırlı işler temennisinde bulunan Adıbelli, esnafların durumu hakkında bilgi aldı.
Adıbelli, daha sonra Tutak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okulda öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya gelen Adıbelli, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Adıbelli, öğrencilere başarılar diledi.
Adıbelli, son olarak Mızrak, Dibelek ve Çırpılı köylerindeki okulları ve Tutak kaymakamlığı Gençlik Merkezi koordinesinde yapılan Cumhuriyetin 100. Yılı Voleybol Turnuvasını ziyaret etti. Köy okullarında öğrencilerle ve öğretmenlerle görüşen Adıbelli, okulların ihtiyaçlarını tespit etti. Voleybol turnuvasında ise maçlara katılan gençleri tebrik eden Adıbelli, sporun önemine değindi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.