Uedaş gönülleri ısıttı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Uedaş gönülleri ısıttı
22 Ara 2017 / Cum 10:23
/ 68 Kez Okundu
| |

Uludağ Elektrik Dağıtım A

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) sosyal sorumluluk kapsamında, Yalova’da 7-11 yaş grubunda eğitim gören 100 öğrenciye, kışlık ayakkabı ve mont yardımı yaptı.
Uedaş ve Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 5’incisi düzenlenen, "Kardeşim Üşümesin" sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilere kışlık giysi yardımı yapıldı. Merkeze bağlı Elmalık Köyü Salim Delen Ortaokulu’nda gerçekleşen programa Uedaş Yalova İşletme Müdürü Volkan Çelik, Elmalık Köyü Muhtarı Melih Boz, Elmalık Salim Delen Ortaokulu Müdürü Cafer Kayaalp katıldı. Miniklere daha önceden bedenleri tespit edilen mont, bere ve atkıları dağıtıldı.
Hizmet verdiği Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullarda kışlık giyecek yardımı yapıyor. Kırsal kesimde yaşayan öğrencilerin üşümemesi için gerçekleştirilen, “Kardeşim Üşümesin” projesi kapsamında bu yıl Bursa’da 277, Balıkesir’de 382, Çanakkale’de 236, Yalova’da 105 öğrenci olmak üzere toplamda bin öğrenciye mont, atkı, bere, eldiven yardımı yapılacak. Bu yıl 5’incisi düzenlenen proje kapsamında 11 okuldan 5 bin öğrenci kışlık eşya sahibi oldu.
“Onların bedenleri ısındıkça bizim de kalplerimiz ısındı”
Okulda düzenlenen dağıtım töreninde konuşan Uedaş Yalova İşletme Müdürü Volkan Çelik, "Genel Müdürlüğümüzün koordinesiyle her yıl geleneksel hale gelen giyim yardımlarımızı bu yıl da gerçekleştirdik. Yardımlarımızın önemli bir kısmını, kırsal mahallelerde bulunan öğrencilere verdik. Onların bedenleri ısındıkça bizim de kalplerimiz ısındı. Bu yardımlarımızın Yalova’mızın öğrencilerine az da olsa katkı sağlayacağını umuyoruz. Biz en iyi yatırımın geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza yapılan yatırımın olduğu bilincindeyiz” dedi.
Elmalık Köyü Muhtarı Melih Boz ve Salim Delen Ortaokulu Müdürü Cafer Kayaalp ise, öğrencilere yapılan bu yardımdan dolayı yardımı yapan yetkililere teşekkür ettiler.
Uzun soluklu ve sürdürülebilir projelerle bölge halkına faydalı olmayı amaçlayan UEDAŞ sosyal fayda projelerinin önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi planlıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.