Ümit Özkan güven tazeledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ümit Özkan güven tazeledi
04 Mar 2018 / Paz 14:03
/ 142 Kez Okundu
| |

Ünye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağanüstü kongresinde tek liste ile seçime giden Ümit Özkan güven tazeledi

Ünye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağanüstü kongresinde tek liste ile seçime giden Ümit Özkan güven tazeledi.
Ünye’de 1961 yılından bu yana faaliyet gösteren Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 56. olağanüstü genel kurul toplantısı Halil Efendi Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan olağanüstü genel kurulun divan yönetimi oluşturulduktan sonra faaliyet raporu okundu.
Olağanüstü genel kurulda 230 üye ile açık oylama ile yapılan seçimde Ümit Özkan kooperatif başkanlığına yeniden seçilirken, yönetim kurulu asil üyeliğine Hüseyin Çakır, Mustafa Bıyıkoğlu, Orhan Okuyan, Murat Korkmaz seçildi.
Ünye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığına yeniden seçilen Ümit Özkan yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bugününü bizlere ayıran herkese teşekkür ederim. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla sizlere daha iyi bir hizmet ile yolumuza devam edeceğiz" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.