İnegöl Kafkasspor’un deplasman performansı durdurulamıyor! İç sahada istediği sonuçları almakta zaman zaman zorlanan temsilcimiz, dış sahada ise adeta fırtına gibi esiyor. Nesine 3. Lig 1. Grup’un 12. hafta karşılaşmasında Beykoz İshaklıspor’u 3-0 mağlup eden Kafkasspor, zirve yürüyüşünü kararlılıkla sürdürüyor.
Maçın başlangıcından itibaren iki ekip de etkili olmak için çabalasa da ilk yarının 43. dakikasına kadar gol sesi çıkmadı. Bu dakikada sahneye çıkan Yusuf Kaplan, attığı kritik golle İnegöl Kafkasspor’u 1-0 öne geçirdi ve temsilcimiz soyunma odasına üstün gitti.
İKİNCİ YARIDA KAFKAS RÜZGÂRI ESTİ
İkinci yarının başlamasıyla oyunun kontrolünü tamamen ele alan İnegöl Kafkasspor, rakibine nefes aldırmadı.
51. dakikada gelişen atakta sahne alan Mert Keklit Polat, farkı 2-0'a çıkaran golü kaydetti. Bu gol, hem takımın hem de tribünlerin moralini iyice yükseltti.
Maçın 75. dakikasında ise kaptan Serdar Eylik sahneye çıktı. Karambolden dönen topu ceza sahası dışından sert bir vuruşla ağlara gönderen Serdar, skorun 3-0 olmasını sağladı.
KAÇAN FIRSATLAR, GELEN 3 PUAN
İnegöl temsilcisi, attığı 3 golün yanı sıra çok sayıda net pozisyonu değerlendiremedi. Yine de ortaya koyduğu üstün futbol ve güçlü deplasman performansıyla sahadan hak ettiği bir galibiyetle ayrıldı.
PUAN FARKI 5’E İNDİ
Alınan bu kritik galibiyetle birlikte İnegöl Kafkasspor, liderle arasındaki puan farkını 5’e düşürdü. Taraftarlar, takımın yükselişinden memnun ve yükselişin devam edeceğine inanıyor.
(0) Yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!