150 Çocuğu Mutlu Ettiler
20 Haz 2017 / Sal 18:52
/ 3.393 Kez Okundu
| |

AK Parti kadın kollar başkanı Esra Leblebici yaptığı açıklamada 150 çocuğun mutluluklarına vesile olduklarını belirtti.

 

AK Parti kadın kollar başkanı Esra Leblebici yaptığı açıklamada  “Ramazan ayında "Bereketi yaşayalım, İyilikte yarışalım" sloganıyla İnegöl’deki ihtiyaç sahipleriyle buluşmaya devam ediyoruz.”

 

150 ÇOCUĞU MUTLU ETTİLER


Leblebici “Bu Ramazan’da ihtiyaç sahibi ailelerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Ramazan bereketini, sevincini gönül dostlarımızla paylaşıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizi unutmuyor, onlara bu mübarek ayda elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz. Biz onların her daim yanlarındayız. Kadın Kolları olarak gerek çat kapı iftar ziyaretlerimizle gönül dostlarımızın sofralarına konuk oluyoruz, gerek çocuklarımız bayram sevincini yaşasınlar diye kıyafet yardımında bulunduğumuz 150 çocuğumuzun mutluluklarına vesile oluyoruz.”

 

İYİLİKTE YARIŞALIM

 

 “Bizler hayırseverlerimizin katkılarıyla, komşumuzun muhabbetini, yaşlılarımızın duasını, çocuklarımızın sevinçlerine ortak oluyor, birlik beraberlik, kardeşlik içinde bu mübarek ayın faziletine eriyoruz. Çok şanslıyız ki ülkemizde Ramazan ayını hep birlikte dolu dolu yaşıyoruz. Veren eli alan el ile buluşturmak için bir vesile oluyor, bu Ramazan’da’’ bereketi yaşayalım, iyilikte yarışalım" diyoruz.

 

“Bu vesile  ile  Akparti  Kadın  Kolları  Yönetimi  olarak  Mübarek  Kadir  Gecenizi  ve  Ramazan  Bayramınızı  kutluyoruz.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.