19 yaşındaki şoför o gece yaşananları anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Haz 2023 / Pzt 11:51
/ 10.860 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz hafta Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasına bir araç kalabalık içindeki 2 kişiye çarparak yaralamıştı, o şoför o gece yaşananları anlattı.

Geçtiğimiz hafta, Osmaniye Mahallesi’nde Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasında  Yusuf Y. İdaresindeki araç kalabalığın içine daldı, kazada Nehir Ezgi V.(20) ve Samet E.(19) hafif şekilde yaralanmıştı.

O ANLARI ANLATTI
Olay anında neler yaşandığını anlatan araç sürücüsü 19 Yaşındaki Yusuf Y. “Olayda geldiğim taraftaki yolları polis kapatmıştı. Olayın yaşandığı yere geldiğimizde trafik kitlendi herkes yola oturdu baya bekledim, acelem vardı. Yanımda hamile eşim kalkarmısınız diye yol istedi. Önümdekiler kalkarken arkalardan sonradan dahil olan kafası güzel birileri araca direk saldırmaya başladı. Fenerli diyerek hamile eşime de yumruk geldi. Camlar açıktı çok fazla saldıran olduğu için yanımdaki hamile eşimin zarar görmemesi için elimden geldiğince kimseye zarar vermeden uzaklaşmaya çalıştım. Kalabalık arkada kaldığı gibi de polisi aradım. Hastanenin önünde de polis ekipleri ile buluştum. Araç saniyeler içinde pert olmuştu kaçmasaydım bizi ne hale sokarlardı oradaki sarhoşlara laf anlatamazsın” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.