AK Parti İnegöl Kadın Kolları Başkanlığına Esra Leblebici tekrar seçildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti İnegöl Kadın Kolları Başkanlığına Esra Leblebici tekrar seçildi
09 Oca 2018 / Sal 19:26
/ 2.823 Kez Okundu
| |

AK Parti Kadın Kolları İlçe Kongresi Kent Müzesi salonunda gerçekleşti. Tek adayın olduğu kongrede Esra Leblebici 227 oyla tekrar başkan seçildi.

Kongrede konuşan AK Parti Kadın kolları Başkanı Esra Leblebici ”“Değerli konuklar, Saygıdeğer delegelerimiz, bugün 5. Olağan İlçe Kongremizde seçilecek yeniKadın Kolları Yönetimimiz, 2019 Mart ayında yapılacak Yerel Yönetimler Seçimleri ileaynı yıl  3 Kasım’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine hazırlanacaktır. Milletçe, 15 yıldır gösterdiğimiz çabaların, emeklerin taçlandırılması için sandıktan çıkacak güçlü millet iradesine, ülke olarak ihtiyacımızın olduğu kuşkusuzdur. İç ve dış şer odaklarınıntökezlememizibeklediği, Ortadoğu’nunkan gölüne döndürüldüğü günümüzde, çok daha kararlı ve birlikte yürümek zorundayız. 2019 hem ülkemiz, hem de bölgemiz için, yepyeni bir dönemin kapısını aralayacak bir yıl olacaktır. Çektiğimiz tüm sıkıntıları aşmak, bir daha eski karanlık günlere dönmemek, emperyalist güçlerinkirli planlarını bozmak için bundan sonraki yapılacakseçimler de hayli önemli bir yer tutmaktadır. Aziz milletimizin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize olan teveccühünü artırarak sürdüreceğinden en ufak birşüphemiz yoktur. Yeter ki bizler hata yapmayalım, bizler bölünmeyelim, fitneye, fesata fırsat vermeden kardeşliğimizi, birliğimizi bozmadan; halkımızla birlikte yürümeye devam edelim.

 

“Üç yıl boyunca, tam bir ekip ruhu sergileyen, en zor zamanlarda bile Partimize yüreğini katarak  sahiplenen Kadın Kolları Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, Mahalle Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Seçimlerde görev alan Sandık başkanlarımızdan Müşahitlerimize kadar görev alan arkadaşlarımıza, Teşkilatlarda görevi olmamasına rağmen partimize bizzat gelerek katkı sunan, hizmet eden gönül erlerine en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum.”

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.