AK Parti Seçim Startını Verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti Seçim Startını Verdi
05 Eki 2015 / Pzt 16:45
/ 362 Kez Okundu
| |

AK Parti İlçe Teşkilatı, 1 Kasım tarihinde yapılacak olan erken genel seçim çalışmalarının startını bugün İshakpaşa camisinde yapılan dualarla verdi.

Seçim çalışmalarının startını vermek amacıyla İshakpaşa camisinde düzenlenen programa; AK Parti Bursa milletvekili ve 26. dönem milletvekili adayı Hüseyin Şahin de katıldı.

Öğle namazının ardından cami bahçesinde toplanan partililer, topluca İshakpaşa Türbesi önünde dua etti. Duanın sonrasında Milletvekili Şahin ile İlçe Başkanı Adem Demirel türbenin içerisine girerek, burada da dua etti.

YOLUMUZ, İŞİMİZ UZUN

Dua edilmesinin ardından partililere seslenen Şahin; “Cami bahçesinde siyaset yapılmaz ama bugün buraya toplanmamızın sebebi siyaset maksadıyla değil. Buraya niyazda bulunmaya ve dua etmeye geldik. Bize bu toprağın vatan olması için mücadele edenlere dua ederek yolumuza başladık. Yolumuz uzun işimiz çok. Allah hepimize güç ve kuvvet versin. Allah büyüklerin duasını bizim yanımızdan eksik etmesin. Bizi de onların yolundan gidenlerden eylesin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

HAYDİ BİSMİLLAH

Seçim startını İshakpaşa Camisi önünden verdiklerini belirten Şahin; “Seçim startını buradan vermiş oluyoruz. Hayırlı ve mübarek olsun. İnşallah bugün burada İshakpaşa hazretlerinin huzurunda dua ederek başladık. Bu kutlu yolda ve davada kendi partimizin inşallah dualarla yola çıkışına hep beraber şahadet ettik. Haydi bismillah…” diye konuştu.

Konuşmanın ardından lokum ikramında bulunuldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.