Alanyurt bölgesinde sokaklar asfaltlanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alanyurt bölgesinde sokaklar asfaltlanıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Nis 2024 / Per 16:01
/ 887 Kez Okundu
| |

İnegöl'de Alt Yapı Çalışmaları Sonrası Ertuğrulgazi Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışmaları Tamamlandı

İnegöl Belediyesi, şehre değer katan projelerini hayata geçirirken bir yandan da alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde asfaltlama çalışmalarıyla vatandaşlara konforlu ulaşım imkanı sunmaya devam ediyor. Alanyurt bölgesinde tamamlanan alt yapı çalışmaları kapsamında Ertuğrulgazi Mahallesi'nde 37 sokakta yol onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Bu çalışmalardan 18 sokakta yama işlemi, 19 sokakta ise sıcak asfaltlama işlemi yapıldı.


İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Melih Ateş
, beraberindeki heyetle Marmaris Sokak'ta tamamlanan ve Şenkaya Sokak'ta devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar kapsamında toplamda 7380 metre uzunluğunda asfalt uygulaması yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ tarafından Ertuğrulgazi Mahallesi ve bölgedeki diğer mahallerde içme suyu hatlarıyla ilgili yapılan altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra İnegöl Belediyesi tarafından sıcak asfaltlama çalışmaları yapılarak altyapı çalışmalarından kaynaklanan sorunlar giderildi. Bu yatırım kapsamında toplamda 15 Milyon TL harcama yapıldı.

İnegöl Belediyesi, benzer durumlardan kaynaklanan sorunların önüne geçmek için sorumlu olduğu tüm alanlarda çalışmalarını hız kesmeden sürdürerek vatandaşlara konforlu ve güvenli ulaşım imkanı sunmaya devam edecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.