Alper Taban nikâh dairesi projesini açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alper Taban nikâh dairesi projesini açıkladı
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Mar 2024 / Sal 12:23
/ 808 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi'nin kuruluşunun 154. yılına özel 154 projeyle yeni dönemi inşa etmeye hazırlanan AK Parti İnegöl Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Alper Taban, Modern Nikah Dairesi projesini açıkladı.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen İnegöl'ün önemli ihtiyaçlarından biri olan Nikah Dairesi için müjde Başkan Taban'dan geldi. Yeni döneme dair yol haritasını paylaşan Taban, modern mimarisi ve içerisinde yer alan imkanlarla evlenecek çiftlerin rüya gibi başlangıçlarına şahitlik edecek nikah dairesi projesiyle gençlerde büyük heyecan uyandırdı.

Nikah Salonları, Aile Bekleme Odaları ve Daha Fazlası

Birden çok nikah salonu, aile bekleme odaları, fotoğraf çekinme alanları, otopark ve ikram alanları bulunan modern bir nikah dairesi inşa edilecek.

Başkan Taban: "Bizler genç kardeşlerimize, evlenecek kardeşlerimize destek olmak adına yeni bir Nikah Dairesi hayata geçireceğiz. Şehrimizin artık önemli bir ihtiyacı. Her yıl binlerce çiftin hayatlarını birleştirdiği şehrimize, bu özel anlara şahitlik ve ev sahipliği yapacak özel bir mekan kazandırmak istiyoruz. Bu düşünceyle İnegöl'ümüzün önemli bir ihtiyacını daha karşılıyoruz."
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.