Alper Taban, vizyon projelerini gerçekleştirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alper Taban, vizyon projelerini gerçekleştirdi
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Kas 2023 / Per 19:14
/ 11.514 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 2019 yerel seçimlerinde verdiği vaatlerin çoğunu yerine getirirken vizyon proje olarak lanse edilen Kanal İnegöl projesi ve Merkez Park projeleri dikkat çekti.

Bu yatırımlar arasında, Kanal İnegöl Projesi, Millet Bahçesi Projesi, Nöbetçi Kütüphaneler Projesi, Turgutalp Türbesi Projesi, Yeni Kent Meydanı ve Yaşam Alanı Projesi, Merkez Park Projesi, TOKİ 3. Etap ve 4. Etap Projesi, Yeni İnegöl Stadyumu Projesi, İnegöl Belediyesi Modern Hayvan Pazarı Projesi, Gençlik Çalışmaları ve Yatırımları, Güvenli Parklar Projesi, Temizlik ve Geri Dönüşüm Yatırımları, Tarımda İnegöl Modeli, Mahalle Otoparkları Projesi, Kırsal Mahalle Yatırımları, Turgutalp Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ve İnegöl'ün Turizm Değerinin Artırılması Çalışmaları yer alıyor.

ÖNE ÇIKAN PROJELER
Özellikle, Kanal İnegöl Projesi, Millet Bahçesi Projesi ve Yeni Kent Meydanı ve Yaşam Alanı Projesi, öne çıkan projeler olarak dikkat çekti.
Taban'ın halkla ilişkiler çalışmaları, vatandaş tarafından beğenisi, projelerini gerçekleştirmesi, bütçesini doğru kullanması ve yatırıma çevirmesi, anketlere pozitif olarak yansıyor.

DEVAM ETMEK İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI
Doğal aday olan Alper Taban, 2024 yerel seçimleri için devam etmek istediğini açıklamıştı.

İNAR ANKET SONUCUNU AÇIKLADI
İnegöl Kamuoyu Araştırma Merkezi (İNAR)  tarafından İnegöl'ün merkez mahallelerinde toplam 900 katılımcıyla yüz yüze gerçekleştirilen ankette ise, Ankete katılanların %47,5’i Alper Taban’ın devam etmesi yönünde oy kullanmıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.