Alper Taban’dan Hakan Özdemir değerlendirmesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
28 Oca 2019 / Pzt 15:52
/ 30.927 Kez Okundu
| |

Cumhur İttifak’ının adayı Alper Taban İYİ Parti ve Millet İttifak’ının adayı Hakan Özdemir hakkında açıklamalar da bulundu.

Cumhur İttifak’ı adayı Alper Taban’a Millet İttifak’ının adayı Hakan Özdemir’in sorulması üzerine cevap veren Alper Taban ”Soru için teşekkür ederim hani benim karşımda kim rakip olduğu düşüncesinde değilim önce bunu söyleyeyim. Hakan bey kesinleşti ise kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu konuda bilgi sahibi değilim.”

VATANDAŞ KARAR VERİR

“Vatandaşımızın değerlendireceği vatandaşımızın kanaatları ile sandıkta nasıl bir irada ortaya konursa öyle şekillenecek bir durum. Seçimler zamanı vakti geldiğinde takvimi açıklanır sandık vatandaşın önüne konur vatandaş karar verir.”

SEVİLEN BİR ARKADAŞIMIZ

“Hakan bey için özelinde benim söyleyebileceğim İnegöl’de sevilen sayılan işinde gücünde başarılı olmuş bir arkadaşımız. Ben kendisine başarılar diliyorum. İnşallah tabi benim arzu ettiğim hangi partinin adayı her kim olursa olsun hiç önemli değil olgunluk içerisinde bu sürecin tamamlanması.”

SEÇİMLER OLGUNLUK İÇİNDE GEÇSİN

Az öncede İYİ Parti’den arkadaşlarımız hayırlı olsun ziyaretinde bulundular onlara da aynı düşüncelerimi paylaştım. Kesinlikle olgunluk içerisinde bugüne kadar geçtiğini biliyorum bundan sonrada aynı olgunluk devam ettirilmesi lazım. Bizlere de yakışan budur. Vatandaşımız da nihayetinde aklında birileri vardır.  Bunları da sandığa yansıtacaktır. Bizlere düşen projelerimizi açıklama vatandaşa duyurmak vatandaşın beğenisini kazanmak. Bugüne kadar yaptığımız icraatları de vatandaşlarımız olumlu ya da olumsuz değerlendirecektir.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.