Altepe: Beylik Hanı Çevresinde…

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Altepe: Beylik Hanı Çevresinde…
20 Eki 2015 / Sal 17:14
/ 1.243 Kez Okundu
| |

Restorasyon çalışmaları kapsamında 17 işyerinin daha yıkılacağı ileri sürülen Beylik Hanı ile ilgili açıklamalarda bulunan Recep Altepe, “Çevresini de düzenlemeye başlayacağız” dedi. Altepe, han restorasyonunun tamamlanacağı tarihi de açıkladı.

2 yıl önce çıkan yangınla kül olan tarihi değerlerimizden Beylik Hanında (Caferpaşa hanı), restorasyon çalışmaları sürüyor. Kısa bir süre önce hanın etrafında bulunan 17 işyerinin de restorasyon çalışmaları kapsamında yıkılacağı ileri sürülmüştü. Beylik Hanı restorasyonu hakkında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe açıklamalarda bulundu.

BAHAR AYLARINDA AÇILACAK

Bugün İnegöl’de katıldığı bir programda konuya ilişkin açıklama yapan Altepe, “Amacımız İnegöl’e hizmet etmek. Alt yapısını üst yapısını tamamlamak. Burada yapacak çok işimiz var. İnegöl’ün kent merkezinin gelişmesi… Çarşıda büyükşehir sürecine girmek üzereydik bir yangın çıktı. Beylik hanı yandı biz geldik yaparız dedik ve başladık. İşte Beylik Hanı inşallah bahar aylarında açılacak. Çarşının en kötü yeriydi, en güzel iş hanı olacak. Çevresini de düzenlemeye başlayacağız. Çarşı da düzenlenecek ve İnegöl çarşısı vizyon çarşılardan biri olacak” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.