Araplar MODEF fuarına yoğun ilgi gösterdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Araplar MODEF fuarına yoğun ilgi gösterdi
25 Eki 2018 / Per 17:56
2 dk okuma / 13.747 Kez Okundu
| |

‘Bir fuardan fazlası’ sloganıyla bu yıl 40’ıncısı düzenlenen Uluslararası Mobilya Fuarı Modef Expo, ziyaretçi akınına uğruyor. Yoğun ilgi gören fuar, 28 Ekim tarihine kadar açık kalacak. 181 firmanın yer aldığı fuara ağırlıkla; Güney Afrika, Asya, ve Arabistan’dan ziyaretçiler gelirken; Arapların tercihi modern mobilyalar oluyor.

23-28 Ekim tarihleri arasında 27 bin 100 metrekare alanda düzenlenen 40. Uluslararası Mobilya Fuarı Modef Expo, yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğruyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla 23 Ekim’de kapılarını ziyaretçilerine açan fuar, 28 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilecek. Fuarda stant açan firmalar, fuara yoğun ilgi ve teveccühün üst düzeyde olduğunu belirterek, fuara gösterilen ilgiden memnun olduklarını söylediler.

ARAPLARIN GÖZÜ BU FUARDA

Ticaret ve Sanayi Odası ve MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ yaptığı değerlendirmesinde, “Fuarımız oldukça güzel gidiyor. Fuarımıza güney Afrika, Asya, Arabistan’dan ziyaretçilerimiz var. Arap piyasası, bizim çabuk ulaşabildiğimiz piyasa. Güzel bir sinerji sağladık. Önceki yıllarda altın varaklı, daha klasik mobilyaları seçen Arap müşterilerimiz, bu fuarla birlikte modern mobilyayı beğendiklerini görüyoruz. Suudi Arabistan, Cezayir gibi ülkeler başta olmak üzere model çeşitlerimiz, artık Arap piyasasında tutuluyor. İlk gün oldukça yoğun bir katılım vardı fuara. Bugün 3. gündeyiz. Allah’a şükür geçen seneki fuara göre bu sene de oldukça iyi rakamlara ulaştığımızı görüyoruz. Ziyaretçi niteliğimizi de üstlere çekiyoruz. Kriterleri daha da yukarıya çekersek, fuarımızın başarısı daha da artacaktır” dedi.
Lübnan’dan gelen işadamı Adnan Mazlum ise “İnegöl’de bu sene yeni modelleri var. İnegöl’ün diğer ülkelere ve illere göre farkını bu fuarda gördüm. Çok lüks modeller var. klasik, altın varaklı mobilyaları tercih ediyoruz. Fakat bu fuarda modern mobilyaları da beğendik.” diye konuştu.

Afrika’dan gelen Zubair Adam da “Modef’in çok farklı ürünlere sahip bir fuar olduğunu gördüm. Ülkemizde bu ürünlerin hepsini tanıtmayı çok istiyoruz. İnegöl, çok farklı segmentlere hitap ediyor. Modern mobilyaları tercih ediyoruz genelde. Lüks mobilyalara da ilgi duyuyoruz.” dedi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.