Ayşenur Tuna İç Mimarlık & Tasarım Ofisi hizmete girdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ayşenur Tuna  İç Mimarlık & Tasarım Ofisi hizmete girdi
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Haz 2023 / Cum 19:58
/ 6.234 Kez Okundu
| |

Ayşenur Tuna İç Mimarlık & Tasarım ofisi bugün saat 14.00’da Osmaniye Mahallesi Gönülaçan Sokak No:4/A adresinde açıldı.

Açılış programında konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Bugün güzel bir mekânın açılışı için bir araya geliyoruz. Cesaretlerinden dolayı kendilerini kutluyorum tebrik ediyorum. Yönetim kurulu üyemiz Hatice hanımında kardeşinin iş yeri Allah utandırmasın, Allah hayırlı eylesin”

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman ise “Bütün misafirleri saygıyla selamlıyorum. Böylesine hayırlı günde böyle hayırlı bir işte bir araya gelmekten mutluyum. Ülkemiz gelişiyor, İnegöl’ümüz büyüyor böylesine güzel yeni iş yerlerinin açılıyor olması bizleri memnun ediyor. Rabbim Ayşenur kardeşimize iş rastlığı hayırlı işler vermesini temenni ediyorum. Dursun abimizi tebrik ediyorum ne güzel evlatlar yetiştirmiş, hem Hatice kardeşimiz hem Ayşenur kardeşimiz, Arif kardeşimiz gibi güzel evlatları yetiştirmiş olması eminim oda gurur duyuyordur. Biz özellikle Hatice kardeşimiz ile AK Parti davası için emek veriyoruz. Bu iş yeri de bizim işyerimiz bizim ailemizin bir ferdinin iş yeridir. İş yerimiz hayırlı uğurlu olsun.” Dedi

Yapılan duaların ardından iş yerinin açılış kurdelesi kesildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.