Bahar Şenliği Futbol Turnuvası’nda şampiyon Kurşunlu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bahar Şenliği Futbol Turnuvası’nda şampiyon Kurşunlu
15 May 2018 / Sal 18:33
/ 2.770 Kez Okundu
| |

İnegöl’de eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren ve kırsal mahallelerde bulunan 8 okul Bahar Şenliği Futbol Turnuvası gerçekleştirdi. Turnuvanın final maçında Kurşunlu Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon oldu.

Kulaca, Eskikaracayaka, Alibeyköy, Küçükyenice, Çitli, Kurşunlu, Gündüzlü ve Hamamlı Mahalleleri’nde faaliyet gösteren okullar arasında Bahar Şenliği Futbol Turnuvası gerçekleştirildi. Geçtiğimiz gün final maçı oynanan turnuvaya İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı personeller, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

Final maçında Alibeyköy Ortaokulu karşısında galip gelen Kurşunlu Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon oldu.

 

Dereceye giren okullar kupa verilirken, turnuvaya katılan öğrencilere madalya takdim edildi.

 

Ödül töreninin ardından bir konuşma gerçekleştiren İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican,” Biliyorsunuz okullarımız arasında çeşitli etkinlikler düzenlenmekte. Bir taraftan okul öncesi kurumlarımız, bir taraftan ilk ve ortaokullarımız, bir taraftan liselerimiz hem sportif faaliyetler, hem sosyal ve kültürel faaliyetler hem de değişik yarışmalar ve projeler gibi çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda da Kurşunlu Bölgesi’nde ki 8 tane okulumuz kendi aralarında bir program dâhilinde futbol müsabakası düzenlediler. Daha önce elemeler yapıldı, bugünde finali gerçekleştirildi. Bizde mümkün mertebe 5-6 programlara katılıyoruz. Ulaşabildiğimiz kadar öğretmenlerimiz, idarecilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Bugünde burada bulunan öğrencilerimizi ve okullarımızı onure etmek için geldik. Dereceye giren çocuklarımız sevindi, giremeyenler niyetlerini bir daha ki bahara sakladılar. Emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum” dedi


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.