Balakuş’tan belediyeye sosyal medya eleştirisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Balakuş’tan belediyeye sosyal medya eleştirisi
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Eki 2020 / Cum 16:43
/ 4.160 Kez Okundu
| |

Demokrat Partisi İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş, İnegöl Belediyesi yönetimini eleştirerek “Sosyal medya belediyeciliğini bırakın vatandaşın gerçek sorunları ile ilgilenin” dedi.

Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanı’nın yaptığı yazılı açıklama şu şekilde;
“Pazartesi pazarında İnegöl Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar, İnegöl’ün gündemi oldu. Belediye başkan yardımcısı Sayın Fevzi Dülger, muhalefete ve vatandaşlar yönelik ‘kul hakkı’ gibi bir cümle kuruyor. Lakin içeriğini vatandaşın anlamayacağı terimler kullanarak anlatarak, vatandaşında kendisini anlamasını bekliyor. Vatandaşlarımız bu tabirlere çok uzak ve anladığım kadarı ile belediye de vatandaşlarımıza o kadar uzak ki vatandaşlarımız onları anlamıyor.”
 
“İnegöl’ün birçok sorunu birçok derdi varken, belediyenin sürekli sosyal medyaya ağırlık vermesini anlamıyorum. Sosyal medyada her şey güllük gülistanlık. Yağmur yağınca belediye başkanı ve belediye başkan yardımcılarının evlerine su girmiyor, fatma teyzenin ahmet amcanın evine su giriyor. Bunları söylemekten artık dilimiz yoruldu. “
 
“Muhalefet partilerini eleştiriyor bazıları. Çıtayı düşürmekten bahsediyor. Şimdi buradan bu lafları kullananlara soruyorum; sizin çıtanız çok yüksek ondan mı sokaklarımız göle dönüyor? Sizin çıtanız çok yüksek sanayideki yollar onun için mi perişan halde? Sizin çıtanız çok yüksek onun için mi köy yolları çukurdan geçilmiyor? Sizin çıtanız çok yüksek, onun için mi vatandaş sizi anlamıyor? Sizin çıtanız çok yüksek onun için Uludağ’ın eteğinde içme suyumuz yok? Sizin çıtanız çok yüksek onun için mi sanayideki kavşaklarda kazalar meydana geliyor? Sizin çıtanız çok yüksek, onun için mi Avarlara çare oldunuz? Birçok soru sorabilirim ama sorularıma cevap bulamayacağımı da biliyorum. Muhalefet partileri ile uğraşacağınıza lütfen vatandaşların sorunlarına eğilin.”
 
“İnegöl’ün gündemi ne muhalefet partileri ne de bu gibi konular olmalı. Ama belediye başkanı ve ekibinin çıtası çok yüksek olduğundan dolayı bunlar gündeme geliyor. Hizmet yapın ki bizler de alkışlayalım. Sosyal medya belediyeciliğini bırakın, sahada vatandaşların yanında olun. Bu gün eleştirirken emin olun iyi yapılan her şeyde kayıtsız şartsız yanınızda oluruz.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.