Başbakan İnegöl’e Geliyor !

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başbakan İnegöl’e Geliyor !
 :
/ 8.726 Kez Okundu
| |

Bursa’daki mitinge hareket öncesinde açıklamalarda bulunan Alinur Aktaş seçimlerden sonra başbakanın oylatta konaklamak istediğini ifade etti.

Saat 15.00’de kültürpark içerisinde toplanan araçlar, Adnan Menderes bulvarı, Park Caddesi, Anafartalar caddesi, Ertuğrulgazi caddesi, Bursa-Ankara karayolu üzeri, Atatürk Bulvarı üzerinden şehir içinde konvoy yaparak, sloganlar attılar. İlçe merkezinde yapılan konvoy, daha sonra Bursa’ya gitmek üzere yola çıktılar.

30 MART SEÇİMLERİNİN SONUÇLARI BELLİ

Ak Parti ilçe başkanı Bülent Temelli, “Bu gün başbakanımız Bursa’da. İnşallah İnegöl olarak, kendisini coşkulu bir kalabalıkla destekleyeceğiz. İnegöl’de minibüs, otobüs, araç ne varsa hepsini toparladık. 500’e yakın araç var. 3 bine yakın da ilçe halkımız var. Tüm İnegöl olarak başbakanımızı karşılamak için Bursa’ya gidiyoruz. Buda şimdiden gösteriyor ki; 30 Mart seçimlerinin sonucu belli olmuştur. 31 Mart’tan itibaren tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
BAŞBAKANIMIZ OYLATI ZİYARET ETMEK İSTİYOR
Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş ise, “İnegöl olarak, bir coşkuyu daha yaşıyoruz.  Aslında biz başbakanımızı İnegöl'de ağırlamak istiyorduk, malum programı yoğun özellikle seçim sonrası oylatı ziyaret etmek istediğini bize söylemişti “ dedi. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.