Başkan adayı Sedat Yavuz öğrencilere yönelik projelerini paylaştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan adayı Sedat Yavuz öğrencilere yönelik projelerini paylaştı
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Şub 2024 / Cum 17:04
/ 355 Kez Okundu
| |

Gelecek Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Sedat Yavuz, üniversitede çocuklarını okutan aileler ile, üniversiteli öğrencilere burs müjdesi verirken, İnegöl’de kuracakları Gençlik Meclisi projesini kamuoyu ile paylaştı.

Sedat Yavuz yaptığı yazılı açıklamada, ekonomik sorunların günden güne arttığı Türkiye’de ailelerin çocuklarını okutmakta zorlandığını ifade ederek, “Bugüne kadar belediyelerimiz sadece çocuklarımızı destekledi. Biz sadece üniversitede okuyan çocuklarımızı değil, ailelerini de destekleyeceğiz. Üniversite sınavlarında ilk 200 bin sıralamasına giren ve 4 yıllık fakülteye yerleşen tüm İnegöllü gençlerimize 1500 TL, yine bu öğrencilerimizin ailelerine ise 2500 TL destek sağlayacağız. İnegöl’ün geleceği olan çocuklarımızın ve ailelerinin yükünü hafifleteceğiz. Projemiz hane geliri 20 bin TL’nin altında olan tüm aileleri kapsayacak” diye konuştu.
İnegöl’de gençlere büyük önem verdiklerini de söyleyen Yavuz, “İnegöl’de sadece Belediye Meclisi olmayacak. Biz Gençlik Meclisi projesini de hayata geçiriyoruz. Tüm liselerimizle seçimle birer meclis üyesi seçilecek. Her yıl 60 milyon TL bütçe ayıracağımız bu meclisimiz, İnegöl’de gençlere yönelik proje geliştirecekler. Gençler isteyecek bizlerde yapacağız. İnegöl gençlerimizle daha da gelişecek” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.