Baykan’dan hafriyatçılara sitem

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Baykan’dan hafriyatçılara sitem
09 Ara 2015 / Çar 17:13
/ 739 Kez Okundu
| |

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İnegöl Belediyesi Şehircilik ve İmar İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

SORUNLARI AZALTACAĞIZ

Ziyarette konuşan Şehircilik ve İmar İşleri Müdürü Sedat Koca, inşaat sektöründeki sorunları en aza indirmek için çalışacaklarını söyledi.

HAFRİYATÇILARA SİTEM ETTİ

Daha sonra konuşan Dernek Başkanı Fahrettin Baykan, “Gerçekten İnegöl’de Müteahhitler Derneği ile belediye iç içe, tüm işlerimiz belediye ile olduğu içim imar işleri müdürlüğü bizler için çok önemli bir kurum. Daha önceki imar işleri müdür arkadaşlarımızla da görüşüyorduk İnegöl de bazı sıkıntılarımız vardı onlar çözüldü, bu konuda sizden önceki müdür arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Tabi ki bu sıkıntılar bitmiş değil, azda olsa yinede biraz daha hızlanması gerekiyor bu konuda da sizin iyi ve güzel adımlar atacağınızdan eminim. Çünkü bu konuda Belediye Başkanımız çok gayret gösteriyorlar. İnşaat sektörün de tıkanıklıkların aşılması bakımında bize çok destek gösteriyor. Bizde bu gün müteahhitler derneği olarak müdürümüzü ziyaret edip hayırlı olsun dileyelim dedik. Biz müteahhitler derneği olarak size hep destek olacağımızı, size hiçbir zaman sıkıntı çıkarmayacağımız ve çözüm noktasında yardımcı olacağımızı belirtmek isterim. Biz İnegöl müteahhitler derneği olarak bir döküm sahası açtık, bir tane vardı yeterli olmuyordu. Oylat kavşağında bir döküm sahası açtık, herkes her yere toprak dökemiyor biliyorsunuz, döküm sahasın götürmek gerekiyor. Ben buradan hafriyatçı arkadaşlarıma sesleniyorum, herkes gelişi güzel yere değil de döküm sahalarına dökmesi gerekiyor. Biz hafriyatçıları o hafriyat bu hafriyat diye göstermiyoruz. Bu konun çok büyük cezaları var hafriyatçı arkadaşlarımızın ceza yemesini istemiyoruz, cezadan yana değiliz.” Dedi.

Konuşmaların ardından Müteahhitler Dernek Başkan Fahrettin Baykan, İnegöl Belediyesi İmar İşleri Müdürü Sedat Kocaya çiçek takdim etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.