Bayramı hastanede kutladılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bayramı hastanede kutladılar
23 Nis 2018 / Pzt 18:06
/ 1.570 Kez Okundu
| |

İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hastanede geçirdiler. Çocuklar, hastanede neşe içerisinde 23 Nisan Bayramını kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi İnegöl’de de kutlanıyor.

Çocuk Servisinde yatarak tedavi gören çocuklar, güler yüzlü sağlıkçılarla birlikte hem oyun oynuyorlar hem de tedavi oluyorlar.

Hemşireler nezaretinde kız ve erkek çocuk hastalar için alınan oyuncaklarla oynayan çocuklar doyasıyla eğleniyorlar.

HASTANE YÖNETİMİNDEN BAYRAM ETKİNLİĞİ

Ev konforunda sağlık hizmeti alan çocuklar, 23 Nisan bayramını doyasıya kutluyorlar. Gönüllerince eğlenen çocuklar, bir süreliğine de olsa hastalıklarını unutup, mutlu oldu.

“Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı kutlu olsun” diyen Hastane yöneticisi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen,

“Hastalığı nedeniyle hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın kısmen de çocukluklarını yaşatmak ve bayramlarını kutlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.”

ÇOCUK SERVİSİ BAYRAM YERİ

“Çocuk servisimizi balonlarla, bayraklarla süsledik. İlçemizdeki okullarda eğitim gören öğrenciler de gelerek, hasta çocuklarımızla güzel vakitler geçiriyorlar. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

 16 ÇOCUK TEDAVİ GÖRÜYOR

Çocuklarımızı böyle mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Çocuk bölümümüzde 16 çocuğumuz tedavi oluyor. Onları hastane ortamından uzak tutma konusunda bir takım etkinlikler düzenliyoruz. Kendilerini evlerinde hissediyorlar.” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.