Belediye Uludağ Caddesi’ne el attı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediye Uludağ Caddesi’ne el attı
29 Kas 2016 / Sal 16:52
/ 403 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi tarafından Alanyurt’ta bulunan Uludağ Caddesi üzerinde yapılan tretuvar çalışmasında sona gelindi.

elediye" href="/tag/b elediye/">B elediye Başkanı Alinur Aktaş’ta başkan yardımcıları ile birlikte devam eden çalışmaları inc eledi.

Burada konuşan Aktaş, “Vatandaşlarımızın yaşam alanlarının standartlarını yüks eltme adına yapılan bu çalışmalara bugün bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlayışla Yeni Mahalle Uludağ Caddesinde vatandaşlarımızın yolu daha güvenle ve rahat bir şekilde kullanması için tretuvar çalışmalarına başladık. Yapılan tüm bu hizmetler halkımız için. Burada yürütülen çalışmalar hakkında sizlere kısaca bilgi vermek istiyorum;

Uygulama alanında ilk önce zemin dolgusu yapıldı. Zemin dolgusu yapıldıktan sonra 2500 metrekare kilitli parke taşı uygulamasına geçildi. 2.5 metre genişliğinde olacak kaldırımda 1100 metreküp bordür de kullanılacak. Şunu da b elirtmek isterim ki bu bölgede inşaat çalışmaları devam ettiği için tretuvar çalışmalarımızı yolun bir tarafında yapıyoruz. Ayrıca görs elliği ön plana çıkarma noktasında her beş metrede bir ağaç dikilmesi için yer bırakıldı. Bu alana yaklaşık 200 ağaç dikilmesi ön görülüyor. Yeni Mahalle Uludağ Caddesinde yürütülen bu çalışmanın yaklaşık maliyeti ise 80 bin TL’dir.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.