Belediyespor Eski Oyuncusunu Transfer Etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediyespor Eski Oyuncusunu Transfer Etti
07 Haz 2016 / Sal 12:44
/ 331 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyespor Voleybol takımı geçtiğimiz yıl Hatay Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen eski oyuncusu Tunç Ayhan ile anlaştı.

Kulüp Tesislerinde düzenlenen imza törenine Yönetim Kurulu Üyeleri Furkan Baştürk ile Rıdvan Kocaağa katıldı. 

İmza töreni öncesi açıklama yapan Baştürk, şunları söyledi: " Belediyespor'un 2016-2017 sezonuyla alakalı transfer çalışmalarına başlamış durumdayız. Geçen aylarda Levent Zorlu hocamızla anlaşmıştık. Bu kapsamda transfer çalışmalarını teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuzla beraber değerlendirmeye başladık. Bugünkü transferimiz daha öncede kulübümüzde forma giyen Tunç Ayhan kardeşimiz. 1993 doğumlu kendisi. 1.98 boyunda smaçör mevkisinde oynuyor. Voleybola İstanbul Büyükşehir Belediyesi altyapısında başladı. Geçen yıl Hayat Büyükşehir Belediyespor'da forma giyindi. Önümüzdeki yıl itibariyle de İnegöl Belediyespor'un başarıları için ter dökecek. Ben her iki taraf adına da hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonraki transferlerimizde yavaş yavaş netleşmeye başladı. İmzalar atıldıkça kamuoyuna duyurulacaktır." 

Tunç Ayhan ise "Çok kısa bir süre burada forma giyindim. Yönetim olsun antrenörler olsun insanı olsun gayet güzeli, sevecen bir takım. Tekrar burada olduğum için mutluyum. Umarım güzel bir sezon geçiririz hep birlikte."şeklinde konuştu. 

Daha sonra Ayhan, kendisini 1 yıllığına turuncu-lacivertli renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.