Belediyespor için görüşmeler devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediyespor için görüşmeler devam ediyor
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Tem, 2019 / Çar 18:03
/ 1.289 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyespor’un Efeler Ligi’nde mücadele eden Voleybol Takımının lig haklarının devredilmesi görüşmeleri hala devam ediyor.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban Efeler Ligi’nde mücadele eden ve kapanma durumu ile karşı karşıya olan İnegöl Belediyespor’un durumu hakkında konuştu.

Görüşmelerin devam ettiğini ve önceliklerinin yarışma haklarını devretmek olduğunu ifade eden Taban “Görüşmelerimiz devam ediyor. Ligin başlayacağı döneme kadar sürdüreceğiz. Eğer ki ligin başlayacağı bir yarışma haklarımızı devretme konusunda anlaşabileceğimiz bir kulüp bulamazsak kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bir taraftan da lige devam etme adına gerekli girişimlerimizi de sürdürüyoruz. Buradaki amacımız gayemiz eyvah biz takım bulamadık devredemedik gibi bir konu söz konusu değil. Yarışma haklarımızı devredemezsek kaldığımız yerden devam ederiz, bunu yaparken de organizasyonu birazda günümüz şartlarına uygun hale getirerek yaparak devam edebiliriz ama önceliğimiz yarışma haklarını devretmek. “

EKONOMİK SIKINTILAR VAR

Genel yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı işlerin yavaş yürüdüğünü belirten Taban “Görüşmeler devam ediyor ama benim anladığım Milli Piyango oda ligden çekilmişti biliyorsunuz bir miktar ekonomik şartlar ile alakalı sıkıntılar olduğunu öngörüyorum beraberinde transfer durumlarına göz attığımızda da orada da benzer durumların olduğunu görüyorum. Dolayısıyla bu iş biraz sona doğru şekillenmiş olacak biz gerekli görüşmelerimizi hassasiyetle devam ettiriyoruz. Bunu en doğru şekilde sonuçlandırmak için çabayı göstermeye devam edeceğiz.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.