Berberlerde eğitim seferberliği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Berberlerde eğitim seferberliği
02 Mar 2018 / Cum 19:22
/ 2.451 Kez Okundu
| |

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası, eğitim seferberliği başlattı. Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, mesleğini geliştirmek isteyen oda esnafını eğitimlere davet etti.

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“07 Ocak 2018 tarihinde yaptığımız Genel Kurulda üyelerimizin teveccühü ile yeniden göreve getirildik. Genel Kurul sonrası yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı sonrası önümüzdeki süreçte üyelerimize nasıl faydalı olabiliriz diye kendi aramızda istişarelerde bulunduk.

Üyelerimizin mesleki anlamda  eğitim almak için İnegöl dışında eğitimlere katıldığını biliyoruz. Bu da üyelerimize çok masraflı  ve külfetli oluyor. Bu konuda bizde meslek eğitmenlerini İnegöl’e getirmeye karar verdik.

Yeter ki üyelerimiz kalfalarımız ve yanlarında çalışan meslektaşlarımız mesleki anlamda eksik kaldığı konularda bilgi sahibi olsunlar mesleğini geliştirsinler ve müşterilerine daha iyi hizmet versinler.” 

EĞİTİM PROGRAMI

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven planlanan eğitim programını da paylaştı:

“05 Mart Pazartesi günü saat 09.00’dan akşam 18.00’e kadar Royal otelde Bayan Kuaförlerimize yönelik Topuz ve Turban eğitimi konusunda Eğitmen Eray Burhan tarafından eğitim ve

06 Mart Salı günü saat 10.30’dan itibaren Burcut Akademi eğitmenleri tarafından Esnaf Hizmet Binamızda ücretsiz İleri Kesim Teknikleri konusunda Erkek Berberlerimize eğitim verilecek.

20 Mart Salı Günü Salkom Kozmetik eğitmenleri tarafından ücretsiz eğitim verilecek. Bay bayan kuaförlerimizin katılacağı bu eğitim Royal otelde olacak.

Eğitmenler

Sacide Kaya makyaj, Semih Oyum kesim, Bekir Gök – İlkay Kurt renklendirme, Melek Akaya türban,  Cengiz Korkunç, Soner Yıldız, Hadiye İleri, Zehra Başar, Meltem Şanlı ve Zehra Emircan topuz konusunda eğitim verecek.

10 Nisan Salı günü bay-bayan kuaförlerimize Royal Otelde, kesim konusunda Arca Acar, renklendirme konusunda Yakup Şahin tarafından eğitim verilecek.

DALINDA İSİM YAPMIŞ EĞİTİCİLER

Eğitim verecek hocaların kendi dalında isim yapmış kişiler olduğunu açıklayan Başkan Güven:

“Ümit ediyoruz ki meslektaşlarımız kalfalarımız bu eğitimlere gelsinler. Mesleki anlamda eksik kalınan konularda kendimizi geliştirelim. İnşallah daha ileriki zamanlarda bu eğitimlere daha ağırlık vereceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi her şeyin başı eğitim. Bütün meslektaşlarımıza işlerinde kolaylıklar bereketli hayırlı işler temenni ederiz.” dedi.  


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.