CHP’den MHP’ye teşekkür

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP’den MHP’ye teşekkür
21 Mar 2018 / Çar 18:27
/ 6.234 Kez Okundu
| |

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, MHP ilçe başkanı Hayati Bedir’in İnegöl il olmalı demeci için teşekkür etti.

CHP İlçe başkanı Necmi Demir yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

20 yıldır İnegöl’ün İl olması için yapılan çalışmaların karşılığının alınması imkânı TBMM’ne gelmiştir.

CHP Genel Başkanı’nın bizzat İnegöl’e defalarca gelerek muhtarlar, işadamları, odalar ve STK temsilcileri ile yaptığı toplantılarda öne çıkan ortak talep İnegöl’ün il olması idi. Buna istinaden kanun teklifi verilmiştir.

Tüm İnegöllüler olarak İnegöl’ün devlet pastasına kazandırdıklarının İl olması ile bir kısmının geriye alınması, yani daha fazla hizmet almasını istiyorsak Mecliste yapılacak teklifin geçmesi için destek olmalıyız. Kanun teklifinin hangi parti tarafından verilmiş olmasının önemi yoktur. Önemli olan il olması için gerekli katkının verilmesidir.

Şu anda İl sayısı artırılacaksa İnegöl ilk adaylardan biridir ve il olmalıdır. Bu düşüncede olan tüm İnegöllülerimizi parti, oda, dernek ve STK’ları TBMM’de bulunan tüm parti ve milletvekillerine dileklerini iletmeleri için göreve davet etmiştik. İnegöl’ün İl olması ile ilgili İmza Kampanyası çalışmalarımız devam etmektedir. Bu sebeple Milliyetçi Hareket Partisi Kurultayında, Sn. Devlet Bahçeli’nin, İnegöl hakkında ki İl olma dileklerine ve İnegöl İlçe Başkanı Sn. Hayati Bedir’in yazılı basına vermiş olduğu ‘İnegöl İl olmalı ‘  demeci doğrultusunda kendilerine teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.