CHP’nin yanıltıcı açıklamasına cevap geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP’nin yanıltıcı açıklamasına cevap geldi
01 Kas 2017 / Çar 16:00
/ 3.538 Kez Okundu
| |

CHP Kadın Kollarının Engelliler okulunun yemeğini belediye kesti iddialarına İnegöl Halk Eğitim Müdürlüğünden cevap geldi.

İnegöl Halk Eğitim Müdürü Burhanettin Özdemir yaptığı yazılı açıklamada “İnegöl Belediyesi ile ilgili 31.10.2017 tarihinde ilçemizde yayın yapan bazı basın yayın organlarında "İnegöl Belediyesi engellilere yemeği kesti" başlıklı haberlerle ilgili açıklama yapma gereği duyulmuştur. “

BELEDİYENİN GÖREVİ DEĞİLDİ

“Normal şartlarda Halk Eğitimi Merkezinin kursiyerlerine yemek sağlama gibi bir görevi bulunmadığı halde,2012 yılından beri 23 yaş üstü engelli kursiyerlerimize öğlenleri sıcak yemeği İnegöl Belediyesi tarafından karşılanmakta idi. Bununla birlikte engelli kursiyer öğrencilerimizin kurs gördüğü eski halk eğitimi binasının bahçe düzenlemesi ve kauçuk spor alanları ve spor aletleri İnegöl Belediyesi tarafından sağlanmıştır.”

VELİLERE BİLDİRİLDİ

“Sıcak yemeklerin sağlandığı İnegöl Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü Yeniceköy Mahallesine taşınması nedeniyle iki ay önce yemek desteği verilemeyeceği tarafımıza bildirilmiştir. Kursa katılan öğrenci velileriyle yapılan toplantıda bundan sonra öğle yemekleri velilerin kendi imkânlarıyla sağlayacakları ve kursların bu şekilde devam etmesi kararı alınmıştır. “

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

“ Her zaman yanımızda olan İnegöl Belediye Başkanlığına bu güne kadar yapmış olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

haber/inegol-belediyesi-yardimi-kesti-733357/" target="_blank">inegolonline.com/haber_diger/1_15.jpg" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.