Cinayet Zanlılarına Ağır Ceza

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cinayet Zanlılarına Ağır Ceza
19 Ara 2016 / Pzt 20:12
/ 5.078 Kez Okundu
| |

İznik’te 2013 yılında işlenen ve Yargıtay’dan geri dönen cinayet davasının sanıklarına ceza yağdı.

İlk dava sonucunda 3 sanığa 36 yıl hapis cezası verilen dosyanın Yargıtay’dan yeniden geri dönmesi sonucun dava sanıklarına artırılarak ceza uygulandı. Son karar duruşmasında 3 sanığa 41 yıl hapis cezası verildi.


İznik'te 7 Eylül 2013 yılında gece bir araçtan inen 4 kişi, göl kenarında oturan Zekeriya Dursun ve Y.E.A'nın yanına gelerek tartışmaya başlamış, tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Zekeriya Dursun, silahla sağ omuzundan, Y.E.A. ise başına aldığı odun darbesiyle yaralanmıştı. İznik Devlet Hastanesine kaldırılan Dursun, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Olayın ardından Dursun'un yakınları ile Roman vatandaşlar arasında yaşanan ve bir hafta süren gerginlik, eski İznik Belediye Başkanı Zeynel Abidin Turan'ın taraflarla görüşmesiyle sona ermişti.


BABASI TARTIŞTI OĞLU ÖLDÜRDÜ
Cinayetle sonuçlanan kavganın sonucunda Rüstem D., Doğan D. Ve 16 yaşındaki Mehmet D.’nin İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmış ve karar verilmişti. 3 sanığa da toplam 36 yıl hapis cezası verilmişti.


YARGITAY’DAN DÖNDÜ
6 Haziran 2016 tarihinde Yargıtay’dan dönen cinayet davası dosyası yeniden İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Davanın karar duruşmasında Sanıklardan Baba Rüstem D.’ye 18 yıl, Doğan D.’ye 11 yıl 3 ay, oğul 16 yaşındaki Mehmet D.’ye 12 yıl olmak üzere toplam 41 yıl hapis cezası verildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.