Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İnegöl’e Geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İnegöl’e Geliyor
15 Şub 2016 / Pzt 16:22
/ 12.282 Kez Okundu
| |

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birkaç ay içerisinde İnegöl’e geleceğini açıkladı. Demirel, 14 yıl sonra İnegöl’e gelecek olan Erdoğan’ın da buraya gelmeyi çok istediğini söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İnegöl’e geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Demirel, Cumhurbaşkanının birkaç ay içerisinde İnegöl’e geleceğini ve konudan kendisinin de bilgisi olduğunu ifade ederek Erdoğan’ın da gelmeyi çok istediğini söyledi.

BAKAN MÜEZZİNOĞLU SÖZ VERMİŞTİ

Adem Demirel, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun seçim döneminde İnegöl halkına bu konuda bir söz verdiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İnegöl’e gelmesi için kendisinin gayret sarf ettiğini ifade ederek, “Geçtiğimiz ay ilçe başkanları toplantımıza Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu da katılmıştı. Orada ben kendisine İnegöl’de Süleymaniye Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışına geldiğinde orada verdiği sözü hatırlattım. İnegöl halkının Cumhurbaşkanımızı İnegöl’de görmek istediğini söylemiştik orada. Bakanımız da bize İnegöl olarak yüzde 70 oy alın söz veriyorum Cumhurbaşkanını getireceğim demişti. Biz İnegöl ve ilçe teşkilatı olarak sözümüzü tuttuk ve yüzde 70,4 gibi başarılı bir oy aldık. Sıra sizde dedim. Bakanımız da Cumhurbaşkanımızla görüştüğünü ve kendisinin de buna sıcak baktığını söyledi” dedi.

İNEGÖL’DE AÇILIŞ YAPACAK

Bakan Müezzinoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da İnegöl’e gelmek istediğini söylediğini belirten Demirel, “Önümüzdeki aylarda bazı programlar var. Bir açılış için Bursa’ya gelecek. Bu program kapsamında İnegöl’e de gelecek. İnegöl’de de bir veya daha fazla açılış gerçekleştirilecek” diye konuştu.

İNEGÖL HALKININ NE KADAR HASRET OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Adem Demirel, İnegöl halkının bu konuya ne kadar duyarlı olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ne kadar hasret olduğunu bildiği için bunu açıklamak istediğini de dile getirdi.

ERDOĞAN’IN DA BİLGİSİ VE ONAYI VAR

Erdoğan’ın İnegöl ziyaretini ne zaman gerçekleştireceğine ilişkin ilerleyen dönemlerde yeniden bir açıklama yapacaklarını da kaydeden Demirel, “Çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle Sağlık Bakanımızın gayretleri var. Hüseyin Şahin Milletvekilimizin de bu konuda çalışmaları vardı. Cumhurbaşkanımızın da onayı ve bilgisi var durumdan. İnşallah en yakın zamanda İnegöl halkıyla Cumhurbaşkanımızı kavuşturacağız” dedi.

14 YIL ARADAN SONRA

Demirel, en son 2002 yılında İnegöl’e gelen Erdoğan’ın 14 yıl aradan sonra yeniden ilçemize geleceğini de hatırlattı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.