Deydinler Kur’an Kursu’nun Temeli Atıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Deydinler Kur’an Kursu’nun Temeli Atıldı
29 Kas 2017 / Çar 17:41
/ 1.475 Kez Okundu
| |

Deydinler Mahallesi Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Yönetim Kurulu öncülüğünde başlatılan proje kapsamında hayırsever ve vatandaşların destekleriyle bin 500 metre kapalı alana sahip Erkek Yatılı Kur’an Kursu inşa ediliyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Deydinler Mahallesi Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Doğan Arıkan, “Deydinler Mahallesi’nde 1963 senesinden itibaren hizmet veren Kur'an Kursu binası betonarmesi zayıf olduğundan dolayı talebenin kullanımına ve şartlara uygun değildi. Bizler de herhangi bir üzücü olay yaşanmaması için binayı tahliye ettik. Sonrasında eski binayı söküp arsayı inşaata hazır hale getirdik. Projemiz belediyeden onaylandı ve inşaat ruhsatımızı aldık. Şu aşamada gönlümüzden geçen kurs binamızı bir an önce tekrar faaliyete geçirerek talebelerin vatan sevgisiyle beraber ilim tahsiline devam etmesini istiyoruz. Bunun için de aziz halkımızın duâ ve desteklerini bekliyoruz inşallah. Gayret bizden, muvaffakiyet Hz. Allah’tan!” diyerek inşaat için yardım talebinde bulundu.

Arıkan, bu hayra yardımda bulunmak isteyenlerin Ziraat Bankası IBAN NO: TR11 0001 0026 6082 21 68 9950 01 banka numarasına nakdi yardımda bulunabileceklerini ya da inşaatı ziyaret ederek makbuz karşılığı elden yardımda bulunabileceklerini ifade etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.