Doğru Mimarlık dualarla açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Doğru Mimarlık dualarla açıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Eyl 2022 / Per 14:50
/ 2.178 Kez Okundu
| |

Doğru Mimarlık Ofisi bugün saat 14.00’da Cuma Mahallesi Hacı Veli Ağa Sokak üzerinde yoğun katılımla açılışı gerçekleşti.

Doğru Mimarlık ofisinin bugün açılışı gerçekleşti. Açılış programına AK Parti Bursa Milletvekilleri Vildan Yılmaz Gürel, Osman Mestan, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, MÜSİAD Başkanı Mehmet Döngel, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, CHP İlçe Başkanı Kemal Torun, MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, Belediye Başkanı Alper Taban, kaymakam Eren Arslan ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Açılış programında konuşan iş yeri sahibi Faruk Doğru “Benim için bu özel günde beni yalnız bırakmadığınız için herkese çok teşekkür ediyorum. Mimarlık benim çocukluk hayalimdi. Bu mesleğe olan sevgim iç azalmadı. Benim destekleyen aileme teşekkür ederim. İnegöl’ümüze hizmet etmek istiyorum katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

BAŞARILAR DİLERİM
Faruk Doğru’ya iş hayatında başarılar dileyen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Bugün güzel bir günde güzel bir işletmenin açılışını yapıyoruz. Her gün ticareti faaliyet oluyor İnegöl’ümüzde. İşletmelerin açılıyor olması kıymetli. Değerli milli eğitim müdürümüzün evladının bu iş yerinin açılışında olmak bizim için çok büyük mutluluk. Biz kardeşimize güveniyoruz bu mesleği okudu yetki belgesini aldı. Kendisine başarılar dilerim.”

HAYIRLI OLSUN
CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ise “Mimarlık güzel bir meslek kendini geliştirebilecek bir meslek Allah iş rastlığı versin, hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

İNEGÖL BÜYÜK BİR EKONOMİYE SAHİP
İnegöl’ün ekonomik büyüklüğüne vurgu yapan Osman Mestan “Faruk’un babası dedesi benim 40 yıllık ahbabadımdır dostumdur. Böyle güzel bir günlerinde yanlarında bulunmak benim için önemlidir. Milletimiz dünya çapında en önde duyurduğu meslek dalı mimarlık, mühendislik ve mimarlıktır.  Bütün dünyada en iyi mimarlar mühendislerini yetiştiriyoruz. Yarın teknofestlerle en iyi yazılımcıları biz yetiştireceğiz inşallah. İnegöl’ümüz Türkiye’nin en büyük ekonomisine sahip, ihracatı, hayvancılığı hem tarımı hem sanayisi iş açısında güzel bir yer. Ben kendilerine hayırlı olmasını diliyorum.

DÜĞÜN MERASİMİ GİBİ AÇILIŞ
Düğün merasimi gibi bir açılış programı olduğunu ifade eden ilçe kaymakamı Eren Arslan “Kıymetli Milli Eğitim Müdürümüz Ali Doğru’nun evladının iş yeri açılışındayız.  Bir iş nasıl başlarsa öyle devam eder biz ona inanıyoruz. Böyle güzel düğün merasimi gibi başlayan iş yerinin hayırlı bereketli olmasını istiyorum. Kaleminden vatana millete hayırlı işler üretmesini temenni ediyorum.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.