Duhan Çağlar Akdağ Osmaniyespor'da

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Duhan Çağlar Akdağ Osmaniyespor'da
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Tem, 2022 / Cum 23:33
/ 19.638 Kez Okundu
| |

Orhangazispor'da futbola başlayan sonrasında sırasıyla TFF 3.Lig takımlarından Pazarspor ve Karakoçan'da forma giyen 26 yaşındaki 1.91 boynundaki profesyonel Kaleci Duhan Çağlar Akdağ ile Osmaniyespor anlaştı.

İmza törenin'de hazır bulunan Osmaniyespor yönetim kurulu üyesi Aydın Deniz "İddialı bir kadro kurmak için transferlerimiz devam ediyor. Bugünde profesyonel bir kardeşimizi renklerimize bağladık. Kendisi başarılı bir arkadaşımız. Görüşme yaptığımızda bizi hiç kırmadı. karakter olarakta düzgün bir oyuncu. Bugün kendisiyle anlaşmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Kardeşimize ailemize hoş geldin diyor başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Eksik olan bölgelerimizede deneyimli oyuncular alıp insalah sezona hazır bir şekilde başlamış olacağız." dedi.

Sonrasında imza töreninde konuşan kaleci Duhan Çağlar Akdağ " Osmaniyespor yönetimi benimle ilgilendiğinde ilk görüşmemizi sağladık. Görüşmede projelerinden, anlaştığı futbolculardan,hedeflerinden bahsettiler. Anlaşılan futbolcuların hepsi başarılı. Hepsinin güzel kaeiyerleri var. Bende bu projede var olmak ve Osmaniyespor'u başarıya ulaştırmak için anlaştım. Yöneticilerden güzel bir aile ortamı oluşacağını gözüme kestiriyorum. İnşallah yolun sonunda kazasız belasız hedefimize ulaşır, İnegöl'e mutluluk hediye ederiz. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.