Engelli eşi olan, bir annenin feryadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Engelli eşi olan, bir annenin feryadı
26 Kas 2018 / Pzt 11:25
/ 43.944 Kez Okundu
| |

Engelli eşi olan Nurcan İsmail, engelli eşine iş verilmemesinden dolayı yetkililerden yardım bekliyor

3 Aralık dünya engelliler gününe sayılı günler kala, engelli eşi olan Nurcan İsmail yetkililerden yardım istiyor.

0 546 466 54 63 nolu Whatsapp Haber hattımıza ulaşan Nurcan İsmail “Ben İnegöl’de yaşıyor engelli bir eşim, 9 ve 2 yaşında 2 kızım var. Eşim aylardır işsiz,  iş için kime gittiysem eşim için size dönüş yapacağız dediler, aylar geçti dönüş yapan yok. Eşime iş istemem suç mu? Engellilere neden iş verilmiyor bu mu adalet, engelliler de evlerini geçindiriyor. Ben yer geldiğinde evime ekmek alamıyorum. Benim kızlarım marketten bir şey istediği zaman ben onlara hayır dediğimde içim yanıyor. İş bulamadığından dolayı eşimin psikolojisi bozuldu. Benim evimin kirası ve faturaları birikti, elektriğimizi kesmeye geldiklerinde bekleyin eşim iş bulduğunda ödeyecek mi diyeceğim.”  

“Benim eşimin %50 görme kaybı var. Yapamayacağı bir iş yok sadece güneşli ortamda çalışamıyor. Ben bunu tüm engelliler için istiyorum. Engelliler bu sıkıntıları hep yaşıyorlar.”

“Ben ailem için çabalıyorum kızlarımdan biri okula gidiyor onun geleceğini de düşünüyorum. Bir engelli eşi olarak yetkililere sesleniyorum artık zor durumdayız.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.