Eski sevgili dehşet saçtı; yanlışlıkla vurdum

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eski sevgili dehşet saçtı; yanlışlıkla vurdum
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Ağu 2019 / Sal 18:07
/ 9.669 Kez Okundu
| |

Mesudiye mahallesinde yolda gördüğü eski kız arkadaşı ve yanında bulunan genç ile yolda yürüyen iki kişiyi pompalı tüfekle yaralayan zanlı ilk kez hakim karşısına çıktı.

Olay, 8 Şubat 2019 tarihinde Mesudiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ö.Z., otomobiliyle İnegöl Caddesi üzerinden geçerken, eski kız arkadaşı B.D.’yi yanında bir erkek ile yürürken gördü. Şahıs otomobilinden inip, yanında taşıdığı pompalı tüfek ile B.D. ve arkadaşı E.D.’ye ateş açtı. B.D. başından, E.D. ile caddede yürüyen R.A. (22) ve G.A. (38) bacaklarından vuruldu. Pompalı saldırgan ise otomobiline binip, kaçtı. 

KÖR OLDU

Kafasına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan B.D., sağlığına kavuşsa da sol gözü tamamen kör olurken, sağ gözü ise yüzde 30 oranında görmez hale geldi.

HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Olayın ardından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanan 4 kişiyi yaralayan şüpheli Ö.Z., İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde ilk kez hakim karşısına çıktı.

YANLIŞLIKLA OLDU

Tutuklu sanık Ö.Z. İlk savunmasını yaptı. Şüpheli Ö.Z. İfadesinde, “Yolda gördüğüm eski sevgilim Bahar’ı bilerek vurmadım. Elime aldığım tüfek yanlışlıkla ateş aldı. Olayı isteyerek ve bilerek yapmadım” dedi.

PEŞİMDEN KOŞUP VURDU

Mağdur B.D., “Olay günü kaldırımda yürürken Ömer gelip beni kovaladı, kaçamayınca bana apartmanın girişinde ateş etti. Bilerek beni yaraladı. Saldırı sonucunda bir gözüm kör oldu diğer ise yüzde 30 oranında görüyor. Şikayetçiyim” dedi.
Mahkeme eksik evrakların ve tanıkların dinlenmesi için 10 Kasım 2019 tarihine ertelenirken, zanlının tutuklunun halinin devamına karar verildi.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.