Gerçek DNA testi ile ortaya çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gerçek DNA testi ile ortaya çıktı
04 Mar 2017 / Cmt 13:37
/ 5.383 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında meydana gelen cinayetin ardından, oğlu sandığı ve nüfusuna kayıt ettirdiği oğlunu kabul etmeyip cezaevinde bulunan eşinin Orhangazi ilçesinde oturan annesine teslim etti.

Olay geçtiğimiz Eylül ayında Bursa’nın Osmangazi İlçesi'nde meydana geldi. Neşe Aydın komşusu Ümit Şahin'i evin önünde ruhsatsız tabanca ile ateş ederek öldürdü. Ardından evine giden genç kadın, cep telefonu ile aradığı polislere teslim oldu. Gözaltına alınırken çocuklarını sarılıp öpen Neşe Aydın, verdiği ilk ifadesinde, Ümit Şahin'i, 'Namus meselesi' nedeniyle öldürdüğünü söylemişti.

TECAVÜZ ETTİ

Sevk edildiği mahkemece tutuklanan Neşe Aydın Bursa adliyesinde ifadesini değiştirdi. Ümit Şahin'i 13 yıldır tanıdığını, son 3-4 yılda aralarındaki ilişkinin aşka dönüştüğünü itiraf etti. Bu zaman içerisinde Ümit Şahin'in zorlaması ile kendisiyle ilişkiye girdiklerini söyleyen Aydın, şöyle dedi: "Bekar olan Ümit'in a ilesiyle kaldığı bina, bizim evin hemen yanındaydı. Hatta teraslarımızı ortak kullanıyorduk. Aramızdaki yakınlaşma artınca, bir gün bana terasta tecavüz etti. Eşim ve çocuklarımın duymaması için bağırmadım. Bu kez a ileme haber vereceğini söyleyerek benimle ilişkiye girdi. Hatta eşim ile tanışıp onunla arkadaş oldu. Şu anda dördüncü çocuğumun babası Ümit olabilir. “ dedi.

DNA TESTİ YAPILDI

Neşe Aydın'ın iddiası üzerine 3 kız çocuğundan sonra dünyaya gelen 3 yaşındaki Y. A.'ya DNA testi yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü 'Biyolojik İnceleme Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan raporda, alınan kan örnekleri sonrası çocuğun anne baba-çocuk ilişkisinin yüzde 99.9 Ümit Şahin olduğu tespit edildi.

ÇOÇUĞU KABUL ETMEDİ

4 çocuk annesi 32 yaşındaki Neşe Aydın'ın, tabancayla ateş ederek öldürdüğü komşusu 30 yaşındaki Ümit Şahin ile 3 yıldır sevgili olduğu ve DNA testiyle en küçük çocuğunun babası olduğunun da ortaya çıkmasından sonra, Neşe Aydın'ın eşi Mehmet Aydın, 3 kızdan sonra dünyaya gelen ve oğlu sandığı 4'üncü çocuğunu kabul etmeyerek, kayınvalidesine teslim etti.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.