Haberimizden sonra ekipler harekete geçti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Haberimizden sonra ekipler harekete geçti
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Kas 2019 / Cmt 18:42
/ 2.737 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın Kozluca yolundaki aydınlatma eksiğini dile getirmemizin ardından UEDAŞ bölgedeki aydınlatma problemini çözdü.

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı Kozluca Yolu Akpınar Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmek isteyen 12 yaşındaki çocuğa araba çarpmıştı.
Mahalle sakinleri ise yolda ışıklandırma olmaması nedeniyle bölgede kazaların olduğunu ifade etmiş yetkililerden çözüm istemişti.
Haberden sonra irtibata geçen İnegöl UEDAŞ yetkilileri, bölgede vatandaşların taleplerini dinledi. Gelen şikâyetler üzerine harekete geçen ekipler bölgede ışıklandırma eksiği olan yerlere ışıklandırma yaptılar.

VATANDAŞ MEMNUNİYETİNİ PAYLAŞTI

Öte yandan bölgeden bir vatandaş ile irtibata geçen UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük, problemin çözümü sonrası vatandaşı bilgilendirdi. Konu hakkında memnuniyetini belirten bölge sakini ise sosyal medya hesabından yetkililere teşekkür etti.
 
WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE
 
Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.
 
ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN
 
Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.