Haksızlık
15 Tem, 2016 / Cum 19:25
/ 593 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’ya yeni bağlanan ilçelerden sadece İnegöl, Mudanya ve Gemlik’te otopark parası topluyor. Büyükşehir sınırlarına dahil olan Yenişehir’de otopark ücretleri Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Belediyespor adına İnegöl’ün yarı fiyatına alınıyor.

BURBAK, 2016 yılında İnegöl’ün ana caddelerinde hizmet vermeye başlamıştı. Yeni otopark sistemiyle park ücretleri 2 katına çıkarken, araç sahiplerinden 08.00 ila 24.00 saatleri arasında ücret alınıyor.
 BURBAK şirketinin hizmet verdiği Ahmet Akyollu, Atatürk Bulvarı, ve Nuri Doğrul Caddesi ile diğer sokak ve caddelerde ilk 10 dakika ücretsiz olurken; otoparklarda ilk 30 dakika 3 TL, ilk 1 saat 5 TL, her saat için ise 1 TL ücret alınıyor.
NEDEN İNEGÖL’DE FAAL, YENİŞEHİR’DE DEĞİL?
Büyükşehir sınırlarına 2,5 yıl önce dahil olan İnegöl, yeni fiyatlandırma ile 2 kat ücret öderken; Büyükşehir Belediyesi’nin diğer ilçelerde henüz BURBAK ile otopark işine girmediği öğrenildi.
Yenişehir’de hala otopark ücretleri Yenişehir Belediyesi tarafından toplanıyor. Toplanan bedel, Yenişehir Belediyesi’nin yanı sıra Süper Amatör Lig’de mücadele eden Yenişehir Belediyespor’a da aktarılıyor.
YENİŞEHİR’DE ÇOK UCUZ
Yenişehir’de ücretlendirme 1 saate kadar 2 TL, 2 saate kadar 4 TL, 2 saatten sonra her bir saat için artı 1 TL. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.