Hamzabey’da 1500 kişilik iftar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hamzabey’da 1500 kişilik iftar
20 May 2018 / Paz 19:32
/ 8.790 Kez Okundu
| |

Hamzabey Mahallesinin düzenlediği iftar programına yaklaşık bin 500 kişi katılırken, ilçe siyaseti iftar programına yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte iftar programları aralıksız devam ediyor. İnegöl'ün en büyük köylerinden olan Hamzabey mahallesi, muhtarlığın düzenlediği iftarda yaklaşık bin 500 kişiyi iftar programında ağırladı.
İnegöl siyasetinin yoğun katılım gösterdiği iftar programında konuşan Hamzabey Mahallesi Muhtarı İsmail Ertaş "Bu ilk iftarımız,iftarımızı Osmanlı'nın ilk şehidi olan Bay Koca türbesinin hemen yanında bulunan, köyün spor sahasında düzenledik.  Yaklaşık bin 500 kişilik katılım vardı.  Yağmur yağması ve ilk olmasına rağmen çok iyi bir kalabalık vardı. Bu iftar programlarımızı geleneksel hale getireceğiz. İftar programımıza katılan İnegöl Belediye Başkan Yardımcıları Turgay Yel, Adil Kansu, belediye meclis üyeleri, jandarma komutanız Uğur Baş'a , AK Partili, MHP'li , Saadet Partili, CHP'li ve İYİ Partili yönetici ve milletvekili adaylarımıza, muhtar arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim."

Öte yandan Galataasaray'ın şampiyonluğu dolayısıyla köyün gençleri hazırladığı özel programda havai fişek gösterileri ve bayrak gösterisi yapıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.