İGİAD'dan İnegöl'e değer veren WELTEW'e teşekkür

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Nis 2022 / Sal 14:12
/ 1.969 Kez Okundu
| |

İnegöl mobilya sektörünün öncü firmalarından Weltew Mobilya’nın geçtiğimiz dönemlerde ulusal televizyon kanallarında yayınlanan reklam filminde “İnegöl’den” ibaresine yer verilmesi takdirle karşılanırken, şimdi de ulusal bir kanalda yayınlanan yarışma programında İNEGÖL MOBİLYASI’nın ve İNEGÖL KÖFTESİ’nin tanıtımının yapılması takdire şayan bir davranış olmuştur. İGİAD Başkanı İsmail Sülek, bunun İnegöl’deki üreticilere örnek olması gerektiğini ifade etti.

Türkiye’nin mobilya başkenti hedefine yürüyen İnegöl mobilyasının ulusal ve uluslararası arenada tanıtılması amacıyla çeşitli organizasyonlar yapılırken, tanıtım atağına İnegöl köftesini tanıtımlarına  katarak bir destekte Weltew Mobilya’dan  geldi.

İnegöl markalarının tanıtımı adına yapılan bu çalışmadan dolayı firma sahibi Mustafa Balcı ve ekibini tebrik eden İnegöl Genç İş İnsanları Derneği (İGİAD) Başkanı İsmail Sülek, “Reklam filminde İNEGÖL MOBİLYASI ve İNEGÖL KÖFTESİ ibarelerini kullanarak şehir markamıza destek olan Weltew Mobilya'yı tebrik ediyor, İGİAD ailesi olarak İnegöl’deki esnaflarımızın da İnegöl'den ibaresini kullanmalarını öneriyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.