İİF ve İMYO’da Kayıtlar Pazartesi Günü Başlıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İİF ve İMYO’da Kayıtlar Pazartesi Günü Başlıyor
 :
/ 1.180 Kez Okundu
| |

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi (İİF) ile İnegöl Meslek Yüksekokulunu (İMYO) kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 2 Eylül 2013 Pazartesi günü başlıyor. İnegöl İşletme Fakültesine 94, İnegöl Meslek Yüksekokuluna 753 öğrencinin kayıt yaptıracağı belirtildi.

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi İşletme Bölümüne 47 öğrenci kayıt yaptıracakken, bu sene fakültede yeni açılan Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret bölümüne de 47 öğrenci kayıt yaptıracak. Kayıtlar, Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi içerisindeki İşletme Fakültesi Dekanlık binası öğrenci işlerinde yapılacak.

İnegöl Meslek Yüksekokulunda kayıt işlemlerinin en hızlı şekilde yapılarak, 5 dakika içerisinde hem öğrencilerin hem de ailelerinin beklememeleri için, Yüksekokul yönetimi tarafından kayıtlar, seminer salonunda oluşturulacak olan kayıt bölümünde yapılacak. İnegöl Meslek Yüksekokuluna, Mobilya bölümü 1. öğretime 50, Çocuk Gelişimi bölümü 1. öğretime 50, 2. öğretime 50, İşletme Yönetimi bölümü 1. öğretime 50, 2. öğretime 43, Makine bölümü 1. öğretime 40, 2. öğretime 40, Dış Ticaret bölümü 1. öğretim 40, 2. öğretim 40, Pazarlama bölümü 1. öğretim 40, İnşaat bölümü 2. öğretime 40, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümü 1. öğretim 40, 2. öğretim 40, Mobilya Dekorasyon 2. öğretim 40, Elektrik Bölümü 1. öğretim 40, 2. öğretim 40 ve Tekstil Teknolojisi bölümü 1. öğretim 40, ikinci öğretim 36 olmak üzere toplam 753 öğrenci kayıt yaptıracak.

Üniversiteye yeni kabul edilen adayların, ilan edilen süreler içinde öğrenim ücretlerini ödeyerek ve kayıt için istenen belgelerle birlikte şahsen, 18 yaşından büyük olup kendileri gelemeyecek olanların vekillerinin noter tasdikli vekaletnameleri ile üniversiteye gelerek, kayıt yaptırmaları gerekmektedir.  Posta yoluyla gönderilen kayıt belgeleri kabul edilmeyecektir. Kayıt için gerekli koşulları sağlamayanlar ile süresi içinde kayıt işlemlerini tamamlamayanlar, üniversiteye kayıt haklarını kaybederler. Kayıt için gerekli şartları taşımadığı sonradan anlaşılan veya bu şartları sonradan kaybeden öğrencilerin, kayıtları yapılmış olsa dahi iptal edilir.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.