İnegöl Buraya Akın Etti
27 Kas 2015 / Cum 21:09
/ 1.498 Kez Okundu
| |

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularının İnegöl’de bugünkü son programı olan imza töreni etkinliğinde adeta izdiham yaşandı. Yüzlerce vatandaş salonu hınca hınç doldurunca, içeride nefes almak bile güçleşti.

Tüm Türkiye’nin hayranlıkla izlediği Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosu, İnegöl’deki son programında Sani Konukoğlu konferans salonunda vatandaşla buluştu.

İÇERİ GİRMEKTE DAHİ GÜÇLÜK ÇEKTİLER

Ertuğrulgazi Derneği’nin davetlisi olarak İnegöl’e gelen ve gün boyu farklı ziyaretler gerçekleştiren fenomen dizinin oyuncuları Nurettin Sönmez (Bamsı Beyrek), Hüseyin Özay (Korkut), Kaptan Gürman (Geyikli), Celal Al (Abdurrahman) ve Ayberk Pekcan (Artuk Bey), Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yaptıkları ziyaret sonrası konferans salonu önüne geldi. Söyleşi ve imza programının yapılacağı salon programdan önce dolup taşarken, oyuncular içeri girmekte dahi güçlük çekti.

DUYAN KOŞTU

İnegöl halkının diziye hayranlığı oldukça yüksek olunca, programı duyan işini gücünü bırakıp salona geldi. Ekranlarda ilgiyle izledikleri oyuncuları yakından görmek, fotoğraf çekinmek ve imza almak isteyen ilçe halkı, adeta izdihama neden oldu. Salon içerisinde yüzlerce kişi olunca, içeride nefes almak dahi güçleşti.

SÖYLEŞİ KISA SÜRDÜ

Kalabalık nedeniyle söyleşi başlayamayınca, üst üste yapılan uyarılar sonrası oyuncular kısa birer konuşma ile ilçe halkına duygularını iletti. Alkışların yükseldiği salonda Türk bayrakları ve Kayı bayrakları ile duygularını dile getiren İnegöl halkı, dizi ekibine ulaşabilmek için yoğun çaba harcadı. Yoğunluk nedeniyle söyleşi yapılamayınca, direk imza programına geçildi.

Yüzlerce kişi hayranı oldukları oyunculardan imza alabilmek için kalabalığın içinde çaba sarf etti. Salonda havasızlıktan fenalaşan çocuklar da oldu. Bazı vatandaşlar imza alamadan kendilerini bir an önce dışarı atmak durumunda kaldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.