İnegöl Doğa Koleji'nden tarihi başarı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Doğa Koleji'nden tarihi başarı!
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Nis 2024 / Per 16:16
/ 15.440 Kez Okundu
| |

Dünyanın en kapsamlı teknoloji yarışmalarından olan Robotex’ de önce Marmara Bölge 1.si ve geçtiğimiz hafta Antalya’ da düzenlenen, Türk Devletleri ve komşu ülkelerden toplamda 450 takım arasında, ilkokulda Türkiye 3.cüsü ortaokul da Türkiye 3.cüsü olarak iki derece elde eden temsilcimiz, Estonya’ da düzenlenecek olan Dünya şampiyonasında ülkemizi ve İnegöl’ü temsil etmeye hak kazandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Doğa Koleji Yönetim kurulu Başkanı Semih Şenay, gururluyuz. İki yıldır yazılım, inovasyon üzerine ciddi çalışmalar ve yatırımlar yapmaktayız. Şuan bu çalışmaların ve yatırımların karşılığını alıyor olmak gurur verici. Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etmek, büyük onur. Bu yıl Antalya’da düzenlenen Türkiye şampiyonasında değişiklik yapılarak, diğer Türk Devletlerimiz ve komşularımızda vardı. Dolayısıyla aslında bu yıl ki Türkiye Şampiyonası Uluslararası bir boyut kazanmış oldu ve İnegöl’ ümüzü temsil eden yavrularımız 450 takım arasında iki derece elde ederek Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.
Açıklamalarına devam eden Şenay, bu vesile ile şampiyonada elde ettikleri bu büyük başarıyla İnegöl’ ümüzü gururlandıran tüm öğrencilerimizi, bizlerden desteklerini esirgemeyen velilerimizi ve tabi ki bu başarının en büyük mimarı Yazılım ve İnovasyon Öğretmenimiz Sayın Zafer AYGÜN’ ü tebrik ediyor başarılarının devamı diliyorum.
Şenay, Kendi yapmış oldukları yazılım ile yarışmada boy gösteren ekibimize güvenimiz tamdır. İnşallah Dünya’ şampiyonasında da dereceler elde ederek ülkemize büyük bir başarı kazandırmak bize nasip olacaktır diyerek sözlerini noktaladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.