İnegöl merkezi bütçeden verdiğinin karşılığını alamıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl merkezi bütçeden verdiğinin karşılığını alamıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Haz 2023 / Çar 16:44
/ 2.712 Kez Okundu
| |

İnegöl’ün merkezi bütçeye verdiği katkının karşılığını alamadığını ifade eden İYİ Partili İsmail Karaman bu konuda İnegöl’de çalışma yapılması gerektiğini söyledi.

İnegöl Belediyesi Haziran Ayı meclis toplantısı yeni belediye binası meclis salonunda gerçekleşti. Belediye meclisinin 5. gündem maddesi borçlanma izni olurken 6. gündem maddesi ise Merkezpark projesi yapımı için İller Bankası A.Ş’den kredi kullanılması izni oldu.
Her iki gündem maddesi için muhalefet partileri red oyu verirken AK Partili üyelerinin evet oyları ile oy çokluğu ile kabul edildi.

İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı ve meclis sözcüsü İsmail Karaman İnegöl’ün merkezi bütçeden daha fazla pay alması gerektiğini bunun için İnegöl’de komisyon kurulması İnegöl’ün 3 milletvekilinin daha çok çalışması gerektiğini söyledi.

Karaman yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
İnegöl özelinde cümleler kurarken, İnegöl’ün merkezi bütçeye verdiği katkıları övünerek ifade ediyoruz. Artık merkezi bütçeden pay alma konusunda biraz daha çalışkan olmamız lazım. İnegöl’ün artık 3 milletvekili var artık hazıra borçlanarak yapma yerine hem vekillerimizi de çalıştıralım merkezi bütçeden katkı alarak bu projeleri hayata geçirelim. Bu projeler ne kadar önemliyse de  bu milletvekillerimizin çalışması da son derece önemli olacaktır. Başta siz belediye başkanı olarak ilçe başkanları milletvekilleriyle birlikte bir komisyon şekilde bu kazanımları elde edebiliriz. Her şeyi borçlanarak kredi alarak değil merkezi bütçeye verdiğimiz İnegöl’ün hak ettiği katkıyı alarak bu projeleri tamamlayabiliriz diye düşünüyorum dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.