Dedikodulara inanan vatandaşlar nüfus müdürlüğü koridorlarını hınca hınç doldururken, İlçe Nüfus Müdürlüğü yetkilileri vatandaşların bu dedikodu ve söylentilere inanmamasını istedi.
Dedikodular nedeniyle büyük bir yoğunluk yaşandığını ifade eden yetkililer, “Nüfus çalışanlarımız bu aşırı yoğunluğa rağmen, canını dişine takarak özveri ile görev yapmaktadır. Vatandaşlarımızdan istirhamımız resmi kaynaklardan açıklanacak bilgilere itibar etmesini bekliyoruz. Yeni kimlik almak isteyen vatandaşlarımız Alo 199 ve internette, e-kimlik sayfasından randevularını alarak nüfus müdürlüklerine geldiklerinde, fazla sıra beklemeden kimliklerini alacaklardır” şeklinde uyarılarda bulundu.
Bu arada yoğun iş yükü altında ilçe halkına hizmet veren İlçe Nüfus Müdürlüğü; kimlik işlemlerinin yanı sıra pasaport, sürücü belgesi işlemlerini de yapıyor. İş yükü artan nüfus memurları, âdeta başını kaşıyamaz hâle geldi. Randevu almadan gelen bazı vatandaşlar ise kuru kalabalığa neden oluyor.
Duyuru
İnegöl Online mobil uygulaması güncellendi TIKLA HABERLER CEBİNE GELSİN