İnegöl Sarsıldı Merkezüssü Çanakkale Biga

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Sarsıldı Merkezüssü Çanakkale Biga
 :
/ 3.652 Kez Okundu
| |

Bursa’da saat 11.00 sularında hissedilen yer sarsıntısının kaynağı, Çanakkale-Biga merkezli 3.9 büyüklüğündeki deprem olduğu ortaya çıktı.

Kandilli Rasathanesi'nden açıklanan son dakika verilerine göre saat 11:03'te Çanakkale-Biga merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Sarsıntı İnegöl'de de hissedildi

AFAD'A GÖRE DEPREMİN ŞİDDETİ 4.3

16/12/2014 günü, saat 11:02'de Çanakkale Çan yakınlarında bir deprem meydana gelmiştir. AFAD -TDVB (Türkiye Deprem Veri Bankası)'ndan alınan verilerle yapılan çözüm sonucu elde edilen büyüklük Mw=4.3 olarak hesaplanmıştır. Söz konusu depremden sonra aynı bölgede saat 11.03'de büyüklüğü Mw=3.5 ve 11:14'de ML=2.1 olan iki deprem daha meydana gelmiştir. Depremin meydana geldiği bölgeye en yakın yerleşim yeri Çanakkale'nin Çan İlçesinin Bozguç Köyü olarak belirlenmiştir (2.23 km). 

Deprem başta Çanakkale İl ve İlçelerinde hissedilmiş olup herhangi bir hasar ve  can kaybına neden olmamıştır.

ÇAN KAYMAKAMI KAKİLLİOĞLU: "ŞU ANA KADAR BİZE OLUMSUZ BİR DURUM YANSIMADI"      

Çanakkale'nin Çan ilçesi Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, 4,3 büyüklüğündeki depremle ilgili şu ana kadar kendilerine olumsuz bir durum yansımadığını bildirdi.
     
Kakillioğlu, merkez üssü Çan olan deprem sırasında Kaymakamlık binasında bulunduklarını, sarsıntıyı kendilerinin de hissettiğini söyledi. Geçmiş olsun dileğinde bulunan Kakillioğlu, "Şu ana kadar bize olumsuz bir durum yansımadı" dedi. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.