İnegöl’de 3 kıtaya Cansuyu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de 3 kıtaya Cansuyu
04 Ağu 2018 / Cmt 19:19
/ 12.597 Kez Okundu
| |

Cansuyu gönüllüleri, dünyanın dört bir yanına ‘ümmetle’ bayramlaşmak için yola çıkıyor

Kurulduğu günden bu yana başta Anadolu olmak üzere dünyanın dört bir yanında mazlum ve mağdurların yardımına koşan Cansuyu Derneği, bu yıl da Kurban Bayramı vesilesiyle ümmetle bayramlaşmak için yola çıkacak.
 
İNEGÖL’DEN AFRİKAYA İKİ İSİM
Cansuyuderneği  İnegöl temsilciliği , kurban bayramı için de hazırlıklarını tamamladı.  Şehrin muhtelif yerlerini bağış kampanyası pankartlarıya donattı ;  İnegölde  cansuyu yardımlaşma ve dayanışma derneğine   bağışlanan  yardımları iki isim mazlumlara ulaştıracak.  Sömürü çarkı altında halen ezilen Dünya’da ilgiye hasret ülkeleren  olan  Gambiya’da Metin ÇAMLIDERE BurkinoFaso’da ise İlyas TASÇI  Türkiyeden  bağışlanan kurbanları mazlumlara ulaştıracak ekipler içerisinde görev alacak
 
Cansuyu Derneği, Kurban Bayramı'na Hazır
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İnegöl İlçe Temsilcisi Osman KÜÇÜK, "Dünya genelinde bu sene hedefimiz 60 bin kurbana ulaşmaktır." dedi.
KÜÇÜK, yaptığı açıklamada, derneklerinin kuruluğu günden bu yana gerek yurt içi gerekse yurt dışında kurban organizasyonları yaptığını, bu yılda 28 ülkede kurban kesimi gerçekleştireceklerini belirtti.
Kurban fiyatlarını da bölgelere göre belirlediklerini ifade eden Küçük, şunları kaydetti:
"Bu yıl yine özellikle Afrika'da fiyatlar ekonomik durum biraz daha uygun olduğu için 500 lira olarak belirlendi. Cansuyu derneğimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da hedefi yükseltmiştir. Geçen sene yaklaşık 30 bin kurban kesimi gerçekleştirilmişti. Dünya genelinde bu sene hedefimiz 60 bin kurbana ulaşmaktır. Bu amaçla çalışmalarımız devam ediyor."
 
CANSUYU 2018 KURBAN BEDELLERİ
Afrika 500 TL
Asya    550 TL
Filistin  1.100 TL
Gazze    1.700 TL
Türkiye  1.100 TL
Cansuyu İnegöl İrtibat Telefon : 0537 820 65 95


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.