İnegöl’de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
16 Oca 2016 / Cmt 23:38
/ 15.205 Kez Okundu
| |

İnegöl’de bu akşam iki grup arasında çıkan tartışmada bıçakla yaralanan genç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, bu akşam saat 23.00 sularında Avarlar kavşağının yan tarafında bulunan boş arazide meydana geldi. İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından 25 yaşındaki Tamer Yıldırım bıçak darbeleri ile ağır şekilde yaralandı.

Kavgayı görenler durumu hemen emniyete bildirirken, bıçaklı saldırganlar ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ve 1 12 acil sağlık ekipleri, yaralı gence ilk müdahaleyi burada yaptı. Daha sonra Tamer Yıldırım ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralı genç, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan, olayla ilgili emniyet ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Olaya karışan bir kişinin Mesudiye Mahallesi İnegöl Caddesi üzerinde polis tarafından yakalandığı öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.