İnegöl’de ilk; Pedallar yarışmaya başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de ilk; Pedallar yarışmaya başladı
18 Eki 2015 / Paz 12:00
/ 814 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi ve İlçe Spor Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen ve İnegöl’de ilk defa yapılan Bisiklet Yarışı Kültürpark içinde başladı.

Amatör spor haftası nedeniyle düzenlenen bisiklet yarışmasına İnegöl ve farklı illerden 100’ün üzerinde sporcu katıldı. Yarışmanın sembolik startını ise Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit verdi.

DEVAMI GELECEK

Yarış öncesi konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “İnegöl’de bir bisiklet gerçeği var. Bu haftada amatör spor haftası olması nedeniyle yarışma düzenledik. 100’den fazla sporcumuz yarışmaya katıldı. İnegöl’de bisiklet çok yoğun olarak kullanılıyor. Burada bisiklet sporunu özendirmek için bir yarış düzenledik. Katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz. İlçe Spor Müdürlüğümüzle birlikte gelecek yıllarda da bu yarışı devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

CENTİLMENLİK İSTİYORUZ

İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel ise yapılan organizasyonun geleneksel hale gelmesini hedeflediklerini söyleyerek, “100’den fazla sporcumuz var ve bazıları ilçe dışından yarışmaya katılıyor. İlk yarışma olmasına rağmen katılım bizi sevindirdi. Bizim amacımız ödüllendirmekten ziyade farkındalık yaratmak. Bisiklet sporunun yaygınlaşmasını sağlamak istiyoruz. Amatör spor haftası olması nedeniyle bu tarihi seçtik. İlçe Spor Müdürlüğü olarak tüm amatör sporcularımızın haftasını kutluyoruz. Biz tüm karşılaşmaların dostluk çerçevesi içinde geçmesini istiyoruz. Bugün yarışmaya katılanlara başarılar diliyorum. Ayrıca İnegöl Belediyesi’ne spora verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.