İnegöl’de konkordato veren firmaların listesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de konkordato veren firmaların listesi
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Ağu 2023 / Çar 17:47
/ 2.236 Kez Okundu
| |

İnegöl’de son dönemde konkordato veren firmaların listeleri vatandaşlar tarafından aranmakta. İnegöl’de kaç firma konkordato verdi hangi firmalar konkordato başvurusu yaptı İnegöllülerin merak ettiği konuların başında gelmekte.

İnegöl’de kaç firmanın konkordato başvuru yaptığı İnegöl’de vatandaşlar tarafından arama motorlarında aramakta.
Konkordato başvurusu yapılan firmaların başvurularının onaylanmasının ardından ilan.gov.tr adresinde yayınlanmakta. Bu adreste güncel listeye ulaşabilirsiniz. Her onaylanan konkordato başvuruları bu adreste yayınlanmakta.

KONKORDATO NEDİR?
Basit tabirle iflastan kurtulmak için karşılıklı tavizlerin verilmesi suretiyle sonuçlanan bir anlaşma veya borç yapılandırması şeklinde adlandırılabilir. Son günlerde çok popüler olmuştur. Konkordato aslında iflas ertelemesi kurumunun kalkması ile de ortaya çıkan boşluğu doldurmuştur
Hukuken Borçlarını vadesi geldiği hâlde ödeyemeyen veya vadesinde ödeyememe tehlikesi altında bulunan borçluların kendilerine vade verilmesi veya alacaklıların alacağında indirim yapılması suretiyle borçlarını ödeyebilmesi ve iflastan kurtulması için öngörülen bir düzenleme şeklinde tanımlanabilir.
Aslında bu kurum dürüst borçlular için düzenlenmiştir. Finansal yapıları bozulan işletmeleri koruma amacı güder.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.