İnegöl'de Kültürel Dayanışma, Romanlardan Rumelilere Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Kültürel Dayanışma, Romanlardan Rumelilere Ziyaret
#İnegöl | Haber Merkezi
23 May 2024 / Per 10:38
/ 942 Kez Okundu
| |

İnegöl'de faaliyet gösteren iki önemli kültür derneği arasında güzel bir buluşma gerçekleşti. İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği, yeni göreve gelen İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimini ziyaret etti. Bu ziyaret, ilçedeki kültürel dayanışmayı ve kardeşlik bağlarını güçlendirdi.

İNEGÖL ROMAN KÜLTÜRÜNÜ YAŞATMA DERNEĞİ'NDEN ZİYARET
16 Nisan 2024 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonucunda göreve gelen İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Serkan AY ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit ve dernek heyetini karşıladı. Bu özel ziyarette, iki derneğin üyeleri arasında sıcak bir diyalog kuruldu.
 
KÜLTÜREL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ MESAJI
İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan AY, Roman derneğinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Roman camiasıyla ilçede kardeşçe ve dostça yaşadıklarını ifade etti. Serkan AY, Roman camiasının sorunlarını bildiklerini ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
 
ROMAN DERNEĞİ'NDEN TEBRİK VE DESTEK MESAJI
İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, yeni göreve gelen Başkan Serkan AY ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Lekesizyiğit, Rumeliler'in ilçede başarılı işlere imza atacaklarına inandıklarını ve kendilerinin de üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını söyledi.
 
FASIL EKİBİ'NDEN MÜZİK ZİYAFETİ
Ziyaret sırasında İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği'nin fasıl ekibi, dernek bahçesinde bulunanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi ve Roman derneği heyeti uğurlandı.
 


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.